Tijdens het openingsweekend van onze zaak aan het Tempelplein, inmiddels al heel wat jaren geleden, hebben wij van onze gasten bijna €8000,- ontvangen om aan een goed doel te schenken.

Tevens heeft Gijsen Optiek, inclusief medewerkers, nog €6000,- extra geschonken. Er is besloten om dit totale bedrag te schenken aan een Duitse stichting, Kleine Hilfsaktion.

Begin 2015 is onze collega Roy als eerste medewerker naar Cambodja gereisd om daar deel te nemen aan project “Augenlicht”. Dit betekent “gezichtsvermogen”, het vermogen om iets te zien. Dat was dan ook onze bijdrage aan het project. Samen met een Duitse collega opticien heeft Roy daar ongeveer 900 mensen gescreend, waarvan er 500 een bril hebben gekregen.


In februari 2016 is heeft onze collega Yvonne deelgenomen aan dit project. Zij is van 2 t/m 24 februari 2016 in Cambodja geweest om daar het project Gezichtsvermogen te vervolgen. In 2017 is onze collega Jeroen twee weken in Cambodja geweest. In 2018 zal Manon naar Cambodja afreizen om deel te nemen aan het project en vele mensen aan een beter zicht te helpen. Wij hopen ieder jaar opnieuw weer een mooi bedrag te kunnen doneren aan Kleine Hilfsaktion.

Daar kunnen wij uw hulp goed bij gebruiken!

Het is mogelijk om een willekeurig bedrag te doneren of u kiest ervoor om maandelijks een vast bedrag van €5,- over te maken aan onze stichting. Met dit maandelijkse bedrag wordt er jaarlijks €60,- gespaard, dit zijn de kosten van één staaroperatie.

Over Kleine Hulp Actie

Kleinehulpactie.nl

Kleine Hulp Actie is een initiatief van Leo Gijsen in samenwerking met Kleine Hilfsaktion.

  • Voor meer informatie:
  • 046 - 4513058
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ons netwerk

Official Facebook